Boek nu uw auto

Booking not eligible

AdvancedSearch
TOT 2000 REWARD-PUNTEN EN TOT 25% KORTING !*
Beloon het nieuwe seizoen met Europcar: verdien tot 2000 Reward-punten en ontvang tot 25% korting op uw volgende huurauto.
OM VAN EEN SPECIALE PRIVILEGE-AANBIEDING TE PROFITEREN**
 • Klik hier om u in te schrijven!

WAAROM VOOR EUROPCAR KIEZEN?

Betere service

Betere service

Hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen bedienen

Recente wagens

Recente wagens

Choose your vehicle from our new models ranging from affordable to luxury

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Een uitgebreid netwerk in meer dan 140 landen

Privacy en beveiliging

Privacy en beveiliging

Uw persoonlijke informatie is veilig met onze beveiligde reserveringsprocedure

Ontdek ons Veiligheidsprogramma
 • "contactloos”-beleid
 • strenge reiniging en desinfectie van stations en voertuigen
 • sociale afstandsmaatregelen

 • Zowel uw veiligheid als de veiligheid van onze medewerkers is onze topprioriteit! ons Veiligheidsprogramma.
Bereid uw reis voor
Europcar biedt al onze klanten gratis flexibele aanpassingen of annuleringen.

Terms and Conditions

 • *Deze aanbieding is geldig voor boekingen tussen 15/03/2021 t/m 09/05/2021 en verhuur van 22/03/2021 t/m 31/05/2021
  Deze aanbieding is geldig wanneer u boekt op https://partner.europcar.com/accor-all-offers/nl_NL

  Aanbieding is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen van Europcar. Aanbieding is alleen van toepassing op één (1) huurperiode tijdens de actieperiode Gewoonlijk verdienen leden van ALL 250 Reward-punten voor 1-4 dagen huren, 500 Reward-punten voor 5-7 dagen huren of 1000 Reward-punten voor 8 dagen + huur. Tijdens deze promotie kunnen leden van ALL tot 2000 Rewards-punten verdienen: 250 extra Reward punten (500 Reward-punten in totaal) voor 1-4 dagen huur, 500 extra Reward-punten (1000 Reward-punten in totaal) voor 5-7 dagen huur of 1000 extra Reward-punten (2000 Reward-punten in totaal) voor 8-daagse + huur tijdens deze promotie. Leden van ALL profiteren bovendien tot 25% korting op internationale Public tarieven: - 15% korting voor Classic-, Silver- en Gold-leden, - 20% korting voor Platinum-leden, - of 25% korting voor Diamond & hoger leden. De aanbieding is alleen toepasbaar voor verhuurperiodes van drie dagen of meer Deze aanbieding geldt voor verhuringen binnen het gehele Europcar-netwerk, met uitzondering van USA,China, Japan, India en Canada. Om van deze aanbieding te profiteren, moet u bij het afhalen van uw voertuig een geldige lidmaatschapskaart van ALL - Accor Live Limitless op naam van de hoofdbestuurder op het Europcar-station tonen. De standaard algemene voorwaarden van Europcar zijn van toepassing op de huur. Europcar behoudt zich het recht voor om de aanbieding te beëindigen met een opzegtermijn van 24 uur.

  ** Leden van ALL kunnen profiteren van de statusovereenkomst van de Accor Live Limitless-status met het Europcar Privilege-loyaliteitsprogramma, zoals hieronder beschreven:
  - ALL klassiek -> Privilege Club
  - ALL zilver -> Privilege Executive
  - ALL goud -> Privilege Elite
  - ALL platina, diamant en hoger -> Elite VIP En als Diamond & Hoger-lid profiteert u bovendien van een gratis weekend dat wordt toegekend wanneer u zich inschrijft voor Privilege Elite VIP.
  Om van een speciale Privilege-aanbieding te profiteren, hoeft u zich alleen maar in te schrijven om uw lidmaatschapskaart te krijgen.